Autobiografie


M-am născut pe 6 februarie, în aceeaşi zi cu Bob Marley. Familia mea m-a crescut la fel ca orice altă familie normală. Am avut o copilărie frumoasă la ţară, cu părinţi iubitori.

La 9 ani, de ziua mea, am primit o chitara de la unchiul meu şi am fost foarte entuziasmat... pentru câteva luni, apoi am pus-o pe raft şi am lăsat-o acolo pana când am împlinit 14 ani. După acel punct a început nebunia, am învăţat să cânt la chitară în 3 luni, apoi am început să joc bas şi am devenit fascinat de tot ce înseamnă muzică. Am început să joc în formaţii ca un basist, dar am cântat doar ca vocalist de fundal. Între timp am absolvit liceul şi am fost profesor timp de un an înainte să fiu admis la facultatea de actorie.

După obţinerea diplomei de actor, vroiam să îmi câştig banii pentru chirie din concerte, dar ca şi basist nu am făcut suficient pentru a mă susţine, deci am început să cânt. Aveam din ce în ce mai multe concerte şi mi-am dat seama că aş putea face ceva mai mult cu vocea mea, deci m-am înscris la Vocea României. După atingerea locului doi, am căpătat mai multă încredere în mine, acum îmi scriu cântecele şi am propriul meu mesaj pe care vreau îl transmit oamenilor prin muzica mea.

Sper să vă placă!