Önéletrajz


Február 6-án születtem, Bob Marley-val egy napon. Úgy neveltek, mint a legtöbb átlagos családban. A szerető szüleim csodálatos gyerekkort biztosítottak számomra a faluban, ahol felnőttem.

A kilencedik születésnapomon nagy örömömre a bátyám megajándékozott egy gitárral… a lelkesedésem néhány hónapig tartott, aztán a gitár a polcon végezte, és ott is maradt, amíg be nem töltöttem a 14-et. Az őrület csak akkor kezdődött: gitározni három hónap alatt tanultam meg, majd áttértem a basszusra és a zene örökre elvarázsolt. Kezdetben basszusgitárosként zenéltem együttesekben, de akkoriban még csak háttérvokalistaként énekeltem. Időközben befejeztem a középiskolát, egy évig tanárként dolgoztam, majd sikeresen felvételiztem a színiakadémiára.

Miután megszereztem a színészi diplomámat, kutatni kezdtem a fellépési lehetőségeket, melyekből a lakbéremet akartam kifizetni, de basszusgitárosként nem kerestem eleget ahhoz, hogy fenntartsam magam. Így kezdtem el énekelni. Egyre több fellépésre kértek fel és rájöttem, hogy a hangommal többre is mehetek, ezért jelentkeztem a Románia Hangja televíziós tehetségkutatóra. Az itt elért második helyezés megnövelte az önbizalmamat. Most már saját dalokat írok, és van saját üzenetem, melyet a zeném által szeretnék az emberek felé közvetíteni.

Bízom benne, hogy szeretni fogjátok!